Papart Arıcılık



14 Şubat 2008 Perşembe

Cennetten Bir Köşe:İMERHEV

İmerhev,cennetten bir köşe desem abartmış sayılmam.gürcistan sınırına doğru uzanan bir vadi..en son köye kadar asfaltlanmış yoldan yolculuk yaparken her iki taraftan dikine paralel uzanan dağları seyrederek çıkarsınız papart düzlüğüne.. gürcü kültürünü gösteren ahşap mimarisini barındıran evlerden oluşmuş köyler dizilir dağların yamaçlarına..hayvanlarını otlatan kadınlar,oyun oynayan çocuklar,balık avlayan avcılar ve piknik yapan aileler gözünüze çarpar..yüz yıllık ağaçları belkide hayatınızda ilk defa bu kadar yakından görmenin keyfini yaşarsınız.. Zengin bir kültürel birikime sahip olan imerhev son zamanlarda ülkemizin sanayi toplumu olma yolunda uyguladığı politikaların sonuçlarından etkilenmiş ve nüfusu her geçen gün azaldığı yer haline gelmiştir.tarım ve hayvancılık geçmiş on yılın gerisine gerilemiştir.Buna karşın yaz aylarında eko turizm organizasyanları mevcut ticari hacmi geliştirmekte ve insanlarımızın en önemli geçim kaynağı haline gelmektedir..

6 yorum:

faruk dedi ki...

çok güzel site çok profesyonelce başarıların devamını dilerim

mahmudiyearicilik dedi ki...

HAYIRLI OLSUN SİTENİZ

Temel VAROL dedi ki...

Aytekin kardeş.Bloğunu açıp resmini gördüğümde ben bu çocuğu bir yerden tanıyorum dedim. Profilini okuyunca her şey ortaya çıktı. Seni Erzurumdan hatırlıyorum. Bende 2002 Atatürk Üniversitesi Makine müh Mezunuyum.Adım Temel Seninle büyük ihtimal 1. yurttan tanışmışlığımız var. Bende hobi olarak Trabzonda arılarla uğraşıyorum. email: gencadim_37@hotmail.com görüşmek dileğiyle

Adsız dedi ki...

sevgili temel kardeşim,birinci yurt 223 no lu odada 3 sene kaldım.seni hatırlıyorum. nasılsın?arıcılık yaptığına sevindim hobi olarak yapmış olsan bile..ilerde dahada geliştirerek okonomik boyutta arıcılık yapacağına inanıyorum.sevgiler gönderiyorum..

çankırı yayla balı dedi ki...

selamun aleyküm ben yeni arıcıyım siten güzel tecrübelerine talibim

ayse dedi ki...

sitenizi çok beğendim, yörenin güzelliği balının tadına da yansıyordur kesin.. sevgiler, kolay gelsin..